De Parkodex AirSwitch 

Sluit uw risico uit op verwisseling van medische gassen!

Het onbedoeld aan patiënten toedienen van medische lucht in plaats van zuurstof komt nog altijd en te vaak voor. Met het inzetten van de nieuwe Parkodex AirSwitch Easy™ is deze verwisseling niet meer mogelijk. Met deze laaggeprijsde AirSwitch sluit u het risico op verwisseling voor 100% uit.

 • Optimale patiëntveiligheid

  De AirSwitch heeft een unieke aansluiting voor de slang van uw medicijnvernevelset. Doordat het onmogelijk is om op de AirSwitch een zuurstof slang te plaatsen voorkomt u elk risico op verwisseling tussen zuurstof en perslucht. De Parkodex AirSwitch Easy™ zorgt hierdoor voor een optimale patiëntveiligheid.

 • Correcte medicijnverneveling

  Bij medicijnverneveling wordt een optimale partikelgrootte bereikt bij een flow van 8 liter per minuut. Een juiste partikelgrootte zorgt voor een optimaal resultaat bij het middels verneveling toedienen van medicijnen. De AirSwitch kunt u beschouwen als een aan/uit schakelaar voor medische lucht. Zodra de AirSwitch wordt aangezet levert deze een nauwkeurige flow van 8 liter per minuut. Hierdoor is het onmogelijk een verkeerde flow in te stellen, zoals dat op een persluchtklok wel mogelijk is. De Parkodex AirSwitch Easy™ waarborgt een nauwkeurige en efficiënte medicijnverneveling.

   

   

Resultaten 1 - 1 van 1

Parkodex AirSwitch Easy

Parkodex AirSwitch

Sluit uw risico uit op verwisseling van medische gassen!

Over Parkodex

 

 

Parkodex is gespecialiseerd in medische gas systemen (Parkodex) en innovatieve medische producten.

Parkodex focust zich op het ontwerpen, verhandelen produceren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis, psychiatrie, verzorgingstehuis en kliniek.

Door te luisteren naar onze klanten, proberen wij continu onze producten en processen te verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

 • De Boorn 15 - 8253 RA - Dronten - Nederland

 • info@parkodex.nl

 • +31 (0) 85 040 3227

Ga naar boven