Parkodex vacuümregelaars met en zonder injecteur

Vacuümregelaars horen bij intensieve zorg. Waar behoefte is aan krachtig afzuigen , kan de situatie acuut zijn en is de behoefte aan betrouwbaarheid groot. En daar waar behoefte is aan gedoseerd afzuigen, is de behoefte aan betrouwbaarheid en nauwkeurigheid groot. 

Parkodex EasyVAC® vacuümregelaars 

EasyVAC® vacuümregelaars zijn bijzonder geschikt voor alle in ziekenhuizen toegepaste vacuümtherapieën. De behuizing is gemaakt van een schokbestendige polymeer. De vacuümdiepte wordt ingesteld met een grote regelknop met antislip Soft-Grip en voorzien van een Push & Lock slot  om ongewenste wijzigingen van de ingestelde waarde te voorkomen. De regelaars zijn uitgerust met een aan/uit-knop die de gebruiker de mogelijkheid geeft om de vooraf ingestelde waarde snel aan of uit te schakelen.  Afhankelijk van de uitvoering zijn zij voorzien van een schokbestendige manometer met een maximale schaalaanduiding  van 250 mbar, 600 mbar of 1000 mbar. De gasafnamenippel is eenvoudig te plaatsen op de verchroomde messing G3/8' aansluiting. De regelaars hebben een overloopbeveiliging met een optioneel geïntegreerd bacteriefilter die de regelaar beschermt tegen mogelijke vervuiling. Vanwege het lage gewicht kunnen meerdere vacuümregelaars op één afnamepunt worden aangesloten. Het doordachte ontwerp en de toegepaste hoogwaardige technologie van de EasyVAC® leveren zowel de patiënt als de gebruiker een optimale functionaliteit gecombineerd met een maximale veiligheid

Parkodex EasyAIR® vacuüminjecteurs 

EasyAIR® vacuüminjecteurs zijn vacuümregelaars die werken op het venturi principe waarbij perslucht wordt omgezet in vacuüm. De regelaar kan, daar waar geen gasafnamepunt voor vacuüm beschikbaar is, aangesloten worden op een gasafnamepunt voor medische perslucht. De vacuüminjecteur kan, afhankelijk van de uitvoering, een maximale vacuümdruk leveren van -220 mbar of –800 mbar met hoge zuigsnelheden van respectievelijk 19 en 27 liter per minuut. De aluminium basis is voorzien van een beschermende behuizing van een schokbestendige polymeer. De vacuümdiepte wordt ingesteld met een grote regelknop met antislip Soft-Grip en is voorzien van een Push & Lock slot om ongewenste wijzigingen van de ingestelde waarde te voorkomen. De regelaars zijn uitgerust met een aan/uit-knop die de gebruiker de mogelijkheid geeft om de vooraf ingestelde waarde snel aan of uit te schakelen. De regelaars hebben een overloopbeveiliging met een optioneel geïntegreerd bacteriefilter die de regelaar beschermt tegen mogelijke vervuiling. De ingebouwde terugslagklep voorkomt een ongewenste eventuele drukopbouw bij de patiënt, terwijl de toegepaste geluidsdemper zorg draagt voor een uiterst stille werking zelfs bij een zeer hoge zuigsnelheid. Het doordachte ontwerp en de toegepaste hoogwaardige technologie van de EasyAIR® leveren zowel de patiënt als de gebruiker een optimale functionaliteit gecombineerd met een maximale veiligheid.

 Parkodex EasySAFE® overloopbeveiliging 

De Parkodex overloopbeveiliging werd ontworpen ter bescherming van de Parkodex vacuümregelaars en het centrale vacuümnet. De doorzichtige opvangflacon van de beveiliger is zeer sterk, goed te reinigen en geschikt voor autoklaveren tot 120°C. De beveiliger wordt zonder gereedschap aangebracht en blijft vrij draaibaar na bevestiging. Het knikken van aangekoppelde slangen wordt zo voorkomen.

Vacuümregelaars

Parkodex EasyAIR® 250

Voor het veilig uitzuigen met een zeer hoge snelheid en een ...

Parkodex EasyVAC® 1000

Voor het veilig en nauwkeurig uitzuigen met een zeer hoge ...

Parkodex EasyVAC® 600

Voor het veilig en nauwkeurig uitzuigen met een zeer hoge ...

Parkodex EasyVAC® 250

Voor het veilig en nauwkeurig uitzuigen met een zeer hoge ...

Parkodex EasyAIR® 1000

Voor het veilig uitzuigen met een zeer hoge snelheid en een ...

Over Parkodex

 

 

Parkodex is gespecialiseerd in medische gas systemen (Parkodex) en innovatieve medische producten.

Parkodex focust zich op het ontwerpen, verhandelen produceren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis, psychiatrie, verzorgingstehuis en kliniek.

Door te luisteren naar onze klanten, proberen wij continu onze producten en processen te verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • De Boorn 15 - 8253 RA - Dronten - Nederland

  • info@parkodex.nl

  • +31 (0) 85 040 3227

Ga naar boven