De EasyAIR®  

 

EasyAIR® vacuüminjecteurs zijn vacuümregelaars die werken op het venturi principe waarbij perslucht wordt omgezet in vacuüm. De regelaar kan, daar waar geen gasafnamepunt voor vacuüm beschikbaar is, aangesloten worden op een gasafnamepunt voor medische perslucht. De vacuüminjecteur kan, afhankelijk van de uitvoering, een maximale vacuümdruk leveren van -220 mbar of –800 mbar met hoge zuigsnelheden van respectievelijk 19 en 27 liter per minuut. De aluminium basis is voorzien van een beschermende behuizing van een schokbestendige polymeer. De vacuümdiepte wordt ingesteld met een grote regelknop met antislip Soft-Grip en is voorzien van een Push & Lock slot om ongewenste wijzigingen van de ingestelde waarde te voorkomen. De regelaars zijn uitgerust met een aan/uit-knop die de gebruiker de mogelijkheid geeft om de vooraf ingestelde waarde snel aan of uit te schakelen. De regelaars hebben een overloopbeveiliging met een optioneel geïntegreerd bacteriefilter die de regelaar beschermt tegen mogelijke vervuiling. De ingebouwde terugslagklep voorkomt een ongewenste eventuele drukopbouw bij de patiënt, terwijl de toegepaste geluidsdemper zorg draagt voor een uiterst stille werking zelfs bij een zeer hoge zuigsnelheid. Het doordachte ontwerp en de toegepaste hoogwaardige technologie van de EasyAIR® leveren zowel de patiënt als de gebruiker een optimale functionaliteit gecombineerd met een maximale veiligheid. Meer info

 

Snelle in- en uitschakeling

 

 

 Een Push- en Lock mechanisme zorgt voor een beveiliging tegen ongewenste wijziging van de ingestelde flow.

  

 De gekleurde sectoren op de manometer zorgen voor een overzichtelijk geheel.

Door het inbouwen van de manometer is deze minder kwetsbaar.

 

De geïntegreerde demper is van een hoge kwaliteit, waardoor de injecteur bij een hoge zuigkracht niet lawaaiig is.

 

Parkodex EasyAIR | Vacuüminjecteurs

Parkodex EasyAIR® 250

Voor het veilig uitzuigen met een zeer hoge snelheid en een ...

Parkodex EasyAIR® 1000

Voor het veilig uitzuigen met een zeer hoge snelheid en een ...

Over Parkodex

 

 

Parkodex is gespecialiseerd in medische gas systemen (Parkodex) en innovatieve medische producten.

Parkodex focust zich op het ontwerpen, verhandelen produceren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis, psychiatrie, verzorgingstehuis en kliniek.

Door te luisteren naar onze klanten, proberen wij continu onze producten en processen te verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • De Boorn 15 - 8253 RA - Dronten - Nederland

  • info@parkodex.nl

  • +31 (0) 85 040 3227

Ga naar boven